DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

AVDAN’DAKİ KADIN CİNAYETİ ZANLISI TUTUKLANDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
AVDAN’DAKİ KADIN CİNAYETİ ZANLISI TUTUKLANDI

Soma’da geçtiğimiz hafta perşembe günü bıçaklanarak öldürülen Zehra K.’nın faili olarak gözaltına alınan imam nikahlı kocası mahkemeye çıkarıldı. Mahkemece tutuklanan Zakir B. cezaevine gönderildi.

Olay, Avdan Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan bir binanın 3’üncü katında geçtiğimiz Perşembe günü meydana geldi. 5 yıldır boşanma davası süren iki çocuk annesi Türkan K. ve bir süredir birlikte yaşadığı Zakir B., saat 07.30 sıralarında, evde kanlar içinde bulundu. İhbar üzerine olay yerine, sağlık ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, vücudunun çeşitli yerinden bıçaklanan Türkan K.’nın, olay yerinde öldüğü belirlendi. Karnından ve boynundan yaralanan Zakir B. ise ambulansla Soma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Türkan K.’nın öldürülmesiyle ilgili Diyarbakır’da yaşayan boşanma aşamasında olan eşi M.K.’nın (32) ifadesine başvuruldu. Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde ifade veren M.K.’nın “Eşimle birlikte 5 yıldır boşanma aşamasındayız. Davamız devam ediyor. Ben eşimle evlerimizi ayırdıktan sonra buraya yerleştim. Olayla ilgili herhangi bir ilişkim yoktur. Olayı duyunca da büyük üzüntü yaşadım” dediği öğrenildi. M.K., ifadesinin ardından polis merkezinden ayrıldı.
Jandarma ekiplerinin, cinayetin işlendiği evin çevresindeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelediği de belirtildi. Türkan K.’yı Zakir B.’nin bıçaklayarak öldürdüğü, ardından intihara teşebbüs ettiği kanaatine varıldı. Öte yandan Türkan K.’nın, Zakir B.’den 5 aylık ikiz bebeklere hamile olduğu öğrenildi.

YORUM YAP