DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

ÖNEMLİ PROTOKOL; Çiftçinin geleceğine katkı sunacak

Yayınlanma Tarihi : Google News
ÖNEMLİ PROTOKOL; Çiftçinin geleceğine katkı sunacak

DenizBank ve Soma Ziraat Odası arasında Çitfçiler için önemli iş birliği protokolü imzalandı.

Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip olan DenizBank, Soma Ziraat Odası Başkanı Emin Benli ile gerçekleştirdiği iş birliği ile çiftçilerimizin ÜRETİCİ KART ile yapacakları tarımsal girdi alımlarında 3 ay sıfır faiz , imkanı sunuyor.
Milli mesele olarak ele aldığı tarımda, Türkiye geneline yaygın 400’ün üzerinde şube ve 1000 kişilik uzman ekip ile hizmet veren DenizBank, Soma Ziraat Odası ile hayata geçirdiği iş birliği ile üreticilere sağladığı nitelikli hizmetin yelpazesini genişletiyor.
tarımsal girdi alımlarında 3 ay sıfır faiz , imkanını içeren iş birliğinin tanıtım toplantısı 05/09/2019 tarihinde Soma Şube Müdürü Bekir Şamil Dolu ve Tarım Bölge Sorumlusu Mustafa Kemal Aytan’ın katılımıyla gerçekleşirken, DenizBank’ın tarıma verdiği destek ve bu alandaki hizmetleri detaylı şekilde ele alındı.
“Gayemiz, çiftçilerimizin tüm ihtiyaçlarına etkili çözümler üretebilmek”
Konuya ilişkin açıklamada bulunan DenizBank Soma Şube Müdürü Bekir Şamil Dolu , üreticilerin hayatına mümkün olan en geniş çerçevede temas etmek için iş birliklerinin yelpazesini genişletmekten mutluluk duyduklarını söylerken, şöyle devam etti; “Tarım sektörünü en fazla destekleyen lider özel banka olarak, üreticinin her türlü ihtiyacında tüm kaynaklarımızla yanında olmayı, ihtiyaçlarına sahip çıkmayı ülkemize borcumuz olarak görüyoruz. Bugün Soma Ziraat Odası ile imza attığımız anlaşma ile bir kez daha çiftçimizin işine ve sektörümüzün geleceğine katkı sunacak bir güç birliğinin içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlayış doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”.

YORUM YAP

DÖVİZ KURLARI

  • DolarDOLAR
    ALIŞSATIŞFARK
  • EuroEURO
    ALIŞSATIŞFARK
  • SterlinİNG. STERLİNİ
    ALIŞSATIŞFARK
  • FrangİSV. FRANGI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Kanada DolarıKAN. DOLARI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Çeyrek AltınÇEYREK ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • Gram AltınGRAM ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • BitcoinBITCOIN
    FİYATDEĞİŞİM

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

  • Satış
    Alış