DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Sıradaki Gelsin…

Yayınlanma Tarihi : Google News
Sıradaki Gelsin…

Bu sezon profesyonel lige fırtına gibi başlayan Somaspor hem lig hem de kupada muhteşem bir performansla devam ediyor. Sezona Türkiye Kupasıyla başlayan Somaspor rakibi Akşehir’i mağlup etmiş ardından lig maçında deplasmanda HEASK’ı 2-1 ile geçmişti. Hafta sonu ligin ikinci maçında evinde Malatya Yeşilyurt’u ağırlayan Somaspor rakibinini zorda olsa son dakikalarda penaltı atışıyla mağlup etti ve 6 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Sıradaki rakip Türkiye Kupasında TKi Tavşalı Linyitspor.

Burhanettin Basatemür, “Sabır ve İstekle Devamı Gelecek”
Gerçekten çok zor bir maç oynadık. Malatya Yeşilyurt Belediyespor takımı, geçen hafta mağlup oldukları için bizim maçımıza daha hırslı daha istekli çıktı. İlk yarı yakaladığımız bariz gol pozisyonlarımız oldu. Biraz o bölgede sıkıntılarımız oldu. Ama sabırlı ve istekli oynadıkça bir şekilde golü buluyoruz. Çok çok mutluyuz. Yeni takımız, bu galibiyetler bizim için çok iyi oluyor. İnşallah galibiyetlerin devamı gelecek.” dedi.

Kupada Rakip Tavşanlı Linyitspor..
Somaspor, 11 Eylül Çarşamba günü Tavşanlı Ada Stadında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu maçı için 10 Eylül Salı günü ilçeye hareket edecek. Tavşanlı Ada Stadında oynanacak karşılaşmanın başlama saati 15:30
T.Linyitspor, 1.Tur eleme maçında Konya temsilcisi Isparta 32 Spor’u Cihan Çimen’in son saniyelerinde attığı golle 1-0 yenerek bir üst tura yükselmişti.

3.Hafta Maçları (15 Eylül Pazar)
Gölcükspor-Somaspor
Modafen-Pazarspor
Muğlaspor-Bayrampaşa
Halide Edip Adıvarspor-Diyarbekir Spor A.Ş.
Batman Petrol Spor A.Ş.-Altındağ Belediye Spor
1954 Kelkit Belediyespor-Nazilli Belediyespor
Yozgatspor 1959 Fk-Karacabey Belediye Spor A.Ş.
Nevşehir Belediye Spor-Osmaniyespor Futbol Kulübü
Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Darıca Gençlerbirliği A.Ş

YORUM YAP