DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

SOMA, MEYDANA AKTI

Yayınlanma Tarihi : Google News
SOMA, MEYDANA AKTI

Soma ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi. Soma Beşyol mevkisinden başlayan yürüyüş, Cengiz Topel Meydanı’nda sona erdi. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan program, sela ve Kur’an okunmasıyla devam etti. Meydanda toplanan yediden yetmişe yüzlerce kişi, Türk bayrakları ile programa iştirak etti.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin 3. yılında da tüm Soma Cengiz Topel Meydanı’ndaydı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Milli Birlik ve Demokrasi Yürüyüşü” Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, İlçe Jandarma Komutanı Oruç Fevzi Kara, AK Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, CHP Soma İlçe Başkanı Levent Elbinsoy, MHP Soma İlçe Başkanı Adem Yıldırım, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
COŞKU VE İMANLA…
Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, “Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin 3. yılında da Somalı vatandaşlarımız ile meydanlardaydık.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz “Milli Birlik ve Demokrasi Yürüyüşü”ne katılmak amacıyla 5 yol mevkiinde tüm Soma Protokolü, Siyasi Parti, STK Temsilcilerimiz ve Somalı vatandaşlarımız ile buluşarak Cengiz Topel Meydanına doğru çoşku ve imanla yürüyüşümüzü geçekleştirdik. Yürüyüşün tamamlanmasıyla anma etkinliklerimiz Cengiz Topel Meydanında İlçe Müftülüğümüzün hazırladığı Kur’an-ı Kerim tilaveti dinletisi ve çeşitli etkinliklerle devam etti. Tarihe zafer olarak yazılan bu gecede bizleri yalnız bırakmayan, her daim vatanına, bayrağına sahip çıkan hemşehrilerime cağnı gönülden teşekkür ediyor; canları pahasına bu aziz vatanı kouyan kahraman Şehitlerimize Yüce Allah’tan Rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

YORUM YAP