DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Soma şehitliğinde program düzenlendi. Hain darbe girişiminin 3. yıl dönümünde Somalılar 15 Temmuz şehitlerini dualarla andı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleri tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişiminde şehit olan 251 vatandaş Soma şehitliğinde düzenlenen programla anıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda edilen duaların ardından asker, poli ve maden şehitleri ile gazi mezarlarına karanfil bırakıldı. Anma programına Kaymakam Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Ali Tulup, İlçe Jandarma Komutanı Oruç Fevzi Kara, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, CHP İlçe Başkanı Levent Elbinsoy, MHP İlçe Başkanı Adem Yıldırım, askeri erkan, Soma Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Tuncay Afacan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Akol, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Ekşi, Sabır Tuna, kamu kurum ve kuruluş amirleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı.
MEVLİD-ŞERİF VE HAYIR DÜZENLENDİ
Öte yandan 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitler için Park Altı Camiinde öle namazı öncesi mevlid-i şerif okundu. Akabinde ise 13 Eylül Parkı’nda vatandaşlara ikramlarda bulunuldu. 15 Temmuz gecesi yaşananların anlatıldığı Fotoğraf Sergisinin açılışı Soma Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

YORUM YAP