DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

YURTSEVEN ASANSÖR AÇILDI

Yayınlanma Tarihi : Google News
YURTSEVEN ASANSÖR AÇILDI

Yurtseven Ailesi tarafından Soma’da asansör tamir, bakım, montaj, revizyon ve projelendirme işleri konusunda Soma ve Kırkağaçlılara hizmet verecek Yurtseven Asansör hizmete açıldı.
Makine Mühendisi Tandoğan Yurtseven ve oğlu işletmeci tolga Yurtseven tarafından kurulan Yurtseven Asansör firması Soma’da hizmete açıldı.

İkizkuleler altında yapılan açılış programına, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Başkan yardımcısı Abdullah Ekşi, Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Ali Aksoy, CHP İlçe başkanı Levent Elbinsoy, Soma Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Osman Çağlayan, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi başhekimi Zafer Bingöl, Soam TSO Başkanı Cem Doğan, Soma ESO Başkanı Ali Ayan, siyasi parti ve STK temsilcileri ile Yurtseven ailesinin dostları katıldı.
Tandoğan Yurtseven, açılışa katılan herkesi tek tek karşılayarak bizzat teşekkür etti. Açılışın ardından davetlilere pilav ayran ikramı yapıldı.
Yurtseven Asansör’ün sahibi Makine Mühendisi Tandoğan Yurtseven: “Firma olarak önceliğimizin müşteri memnuniyeti olması bizi yıllardır bu meslekte geliştirmekle beraber, müşteri portföyümüzü de genişletmiştir. İşinin ehli güler yüzlü ekibimizle siz değerli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz’ dedi.
Tandoğan Yurtseven: ‘Asansörleriniz, tıpkı araçlarınız ve eşyalarınız gibi belli periyotlarda bakıma ihtiyaç duyar. Yurtseven Asansör olarak profesyonel ekibimiz ile hizmetindeyiz. Periyodik asansör bakımlarınızı itina ile yapıyoruz. Siz değerli hemşerilerimizin güvenliğini önemseyerek hizmet standartlarının öngördüğü biçimde, büyük bir titizlik ile 28 yıllık tecrübeli ve bilgili ekibimizle asansörlerinizi sorunsuzca kullanmanız için gelişen teknolojiyi de takip ederek asansörlerinizin bakımlarını yapıyoruz. Meydana gelebilecek arızalarda ya da acil durumlarda 7/24 telefonlarımızı arayabilirsiniz. Uzman destek ekibimizi en kısa sürede size ulaşacak ve sorunu çözmek için ciddiyetle çalışacaktır. Sizler de zaman kaybetmeden Yurtseven Asansör ekibini arayın ve asansörlerinizi güvenle kullanın. Her mekanik sistemde olduğu gibi asansörlerde de bakım hizmeti çok önemlidir. Yurtseven Asansör tarafından bakımı düzenli yapılan asansör ve parçalarının yıllarca güvenle kullanıldığı kanıtlanmıştır. Ayrıca bakım hizmeti arızayı önlemekte ve asansörde meydana gelebilecek maddi kayıpların da önüne geçmektedir. Yurtseven asansör olarak görevimiz asansörlerde kazalara yol açabilecek sebepleri ortadan kaldırmaktır’ dedi.
Açılışa özel sınırlı sayıdaki kampanyalar, ücretsiz son durum tespit raporları ve ücretsiz kontrollerden yararlanmak için: 0.236 612 89 89.0554 555 88 33 ve 0542 612 89 89 nolu telefonları arayabilirsiniz.

YORUM YAP

DÖVİZ KURLARI

  • DolarDOLAR
    ALIŞSATIŞFARK
  • EuroEURO
    ALIŞSATIŞFARK
  • SterlinİNG. STERLİNİ
    ALIŞSATIŞFARK
  • FrangİSV. FRANGI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Kanada DolarıKAN. DOLARI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Çeyrek AltınÇEYREK ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • Gram AltınGRAM ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • BitcoinBITCOIN
    FİYATDEĞİŞİM

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

  • Satış
    Alış