DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

"EN İYİ DENETÇİ TÜKETİCİNİN KENDİSİDİR…"

Yayınlanma Tarihi : Google News
"EN İYİ DENETÇİ TÜKETİCİNİN KENDİSİDİR…"

Soma’da Gıda Denetimleri Devam Ediyor!!!
Soma İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ramazan ayı ile birlikte gıda tüketiminin artması nedeniyle denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.
İlçe Gıda Tarım ve Orman Müdürü Hayati Aslan, Ramazan ayından 20 gün önce denetimlerin yapıldığını ve rutin olarak sürdüğünü belirterek, “Ramazan ayı boyunca da devam edecek olan denetimlerin yanında en iyi denetçi tüketicinin kendisidir. Tüketici işletmelerde gördükleri eksiklik ya da sıkıntıları Alo 174 gıda hattına bildirdiklerinde gerekli işlemleri yapıp 15 gün içerisinde geri dönüş yapıyoruz.” dedi.
Ramazan ayı ile birlikte gıda tüketimin artması nedeniyle yapılan denetimler hakkında bilgi veren İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hayati Aslan, “Ramazan ayının verdiği bereket İftar sofralarınıza tat ve huzur getirmesini dilerim. İlçe Müdürlüğümüz gıda mühendisleri ramazanın başlamasına 20 gün kala et,süt, ekmek ve unlu mamullerin üretim yerlerinde incelemelerde bulunarak gerekli denetim ve uyarıları yaptılar. Ayrıca marketlerde satışa sunulan ramazan paketleri denetlendi. Yapılan tüm denetimlerde olumsuzluk tespit edilen işletmelere cezai işlemler uygulanmış olup eksiklik tespit edilen işletmelere ise eksikliklerini tamamlaması için süre verildi. Zaman verilen işletmelere, belirtilen sürenin sonunda yapılacak denetimlerde eksiklikleri giderilmemişse idari para cezası uygulanacaktır.Ramazan ayı boyunca da devam edecek olan denetimlerin yanında en iyi denetçi tüketicinin kendisidir. Tüketici işletmelerde gördükleri eksiklik ya da sıkıntıları Alo 174 gıda hattına bildirdiklerinde gerekli işlemleri yapıp 15 gün içerisinde geri dönüş yapıyoruz.Tüm Soma halkımıza hayırlı ramazanlar dilerim.” dedi.

YORUM YAP