DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Kurtuluş Mahallesi’nde pis koku ve taşkından eser kalmadı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Kurtuluş Mahallesi’nde pis koku ve taşkından eser kalmadı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’ndeki eskiyen kanalizasyon hattının deplase çalışmasını tamamlayarak vatandaşlara daha sağlıklı altyapı kazandırdı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde eskiyen hatlardan dolayı yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Soma ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’nin eskiden döşenen ve sık sık sorun yaşanan kanalizasyon hattının bağlantısı iptal ederek deplase çalışması uyguladı. MASKİ ekipleri tarafından gerçekleştirilen kanalizasyon hattının deplase çalışması ile sorun yaşayan vatandaşların sıkıntıları son buldu.
“MASKİ sayesinde koku ve taşkından eser kalmadı”
Kurtuluş Mahalle Muhtarı Nihat Şehit, “Kanalizasyon hattımız ara ara bize sorun yaratmaya başlamıştı. Kullanım açısından yerinin değişmesi gerektiğini tespit eden MASKİ yetkilileri hattın yerini değiştirerek bu sıkıntımızı çözdü. Bu çalışma sayesinde daha kullanışlı bir altyapıya sahip olduk. Koku ve taşkından eser kalmadı. Mahallemizdeki çalışmalardan çok memnunuz. Tüm hizmetleriden dolayı Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP