DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Kurtuluş Mahallesi’ndeki Kanalizasyon Hattı Deplase Ediliyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kurtuluş Mahallesi’ndeki Kanalizasyon Hattı Deplase Ediliyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’ndeki eskiyen kanalizasyon hattının deplase çalışmasını gerçekleştirerek vatandaşlara daha sağlıklı altyapı kazandıracak.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde eskiyen hatlardan dolayı yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Soma ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’nin eskiden döşenen ve sık sık sorun yaşanan kanalizasyon hattının bağlantısı iptal edilerek deplase çalışması uygulanıyor. MASKİ ekipleri tarafından yürütülen kanalizasyon hattının deplase çalışması ile sorun yaşayan vatandaşların sıkıntıları son bulacak.
Kurtuluş Mahalle Muhtarı Nihat Şehit, “Kanalizasyon hattımızın eski olmasından dolayı kulanım açısından yönünün değişmesi gerekiyordu. Sağolsun MASKİ yetkilileri hattın yerini değiştirerek bu sıkıntımızı çözüyor. Altyapımızın kullanışlı olması bizi taşkın ve kokudan da kurtaracak. MASKİ sayesinde daha sağlıklı altyapıya kavuşuyoruz. Mahallemizdeki çalışmalardan çok memnunuz. Yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP