DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

3 GÜNDE 2000 KİŞİ TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
3 GÜNDE 2000 KİŞİ TARAFINDAN ZİYARET EDİLDİ

Soma Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan Soma Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu’nun 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü olması sebebiyle düzenlediği ve Soma’da bir ilk olan “Girişimcilikte Kadın Gücü Fuarı” etkinliği 7-8-9 Mart tarihlerinde Soma halkı ile buluşarak sona erdi.
Fuara Somalıların ilgisinin yoğun olduğunu belirten Soma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cem Doğan, “Bizler oda olarak, Kadınlarımızın girişimcilik kültürlerini arttırmak onları bu yönde cesaretlendirmek ve her türlü desteği vermek için buradayız. Gerçekleşen bu fuarda, girişimciliğin desteklendiğinde nasıl bir çalışmanın ortaya çıktığını çok net ortaya koymuştur. Bütün kesimlerden ve özellikle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız takdir mesajları, bu tür organizasyonların devamı ile ilgili sorumluluğumuzu da arttırmıştır.
Böyle bir etkinlikte toplumun nasıl kenetlendiğini, nasıl sahip çıktığını da net bir şekilde görmüş olduk. Fuarımız 3 gün içinde yaklaşık 2000 kişi tarafından ziyaret edilmiştir. Toplamda 64 katılımcısı olan bu fuar etkinliğimizin, bunun çok üstünde talep toplamasıyla birlikte ilerleyen dönemde çok daha büyük ve kapsamlı bir alanda yapılmasını gerekli hale getirmiştir. Bize göre bu fuar etkinliği amacına ulaşmış ve Soma’mız için de son derece verimli geçen başarılı bir çalışmanın sonucu olmuştur.
Bizler bu dönem değişim diye geldik. Yaklaşık bir senelik dönemimizde odamızın çehresini değiştirmek adına güçlü adımlar attığımızı düşünüyoruz. Aktif Oda ve Güçlü Üye parolasıyla yola çıktığımız bu dönemde hep birlikte çok daha güzel projelere imza atacağız. Odamızın tüm birimlerini çalışkan ve üretken hale getireceğiz. Bu kurullar sadece isimleriyle değil, üretkenlikleriyle de faaliyet göstermeye devam edecektir.
Son olarak bizlere destek veren ve bu tür faaliyetlerde bizleri yalnız bırakmayan, sahip çıkan tüm üyelerimize sonsuz teşekkürü bir borç biliyoruz.” dedi.

YORUM YAP

DÖVİZ KURLARI

  • DolarDOLAR
    ALIŞSATIŞFARK
  • EuroEURO
    ALIŞSATIŞFARK
  • SterlinİNG. STERLİNİ
    ALIŞSATIŞFARK
  • FrangİSV. FRANGI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Kanada DolarıKAN. DOLARI
    ALIŞSATIŞFARK
  • Çeyrek AltınÇEYREK ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • Gram AltınGRAM ALTIN
    ALIŞSATIŞFARK
  • BitcoinBITCOIN
    FİYATDEĞİŞİM

DÖVİZ ÇEVİRİCİ

  • Satış
    Alış